Online facturen aanleveren aan de boekhouder?

Online facturen aanleveren zodat wij de boekhouding doen, hoe werkt dat, is dat moeilijk?

Nou, wij van Moneta kunnen u vertellen dat het softwareprogramma waarmee wij werken, op dit moment de meest gebruiksvriendelijke manier is om uw boekhouding te laten verrichten. Online boekhouden bied gigantisch veel mogelijkheden om tijd te besparen. Qua efficiency gehalte is het ook véél interessanter om online te werken dan met "papier". Daarbij is het online werken ook vele malen goedkoper doordat de boekhouder minder tijd kwijt is aan het inboeken, hierdoor kunnen wij ook een lagere tarief aanbieden voor onze dienstverlening. Dus hiermee profiteert u als ondernemer zijnde op meerdere vlakken.


Hoe werkt het aanleveren van facturen/bonnen bij online boekhouden?

Hieronder ziet u 3 manieren om uw facturen online aan te leveren:

 1. Via een officiële app die in de App Store en Google Playstore staat!

 

Via een officiële app die u snel en simpel in de Google Playstore of Appstore kan downloaden, kunt u simpel al uw facturen/bonnen aanleveren. Via de app kunt u kiezen om een live foto te maken van de factuur/bon. U kunt vervolgens ook een factuur/bon uploaden uit uw fotobibliotheek of bestanden waar uw bijvoorbeeld een pdf file hebt opgeslagen. Als u de foto heeft gemaakt of gekozen, kiest u voor verzenden. U kunt tijdens het uploaden direct meerdere foto's tegelijk maken van diverse facturen/bonnen. Bij de mogelijkheid om uit uw fotobibliotheek een foto te kiezen is het ook mogelijk om direct meerdere foto's te selecteren. Indien u klaar bent met kiezen van welke factuur u moet aanleveren kunt u hem direct inzenden. Vanaf daar begint het werk voor Moneta!

Via de app duurt het aanleveren van een factuur/bon dus slechts een fractie van een tijd! Het is heel makkelijk.


 2. Aanleveren via de website!

 

U gaat naar onze softwareprogramma website, logt daar vervolgens met uw gebruikersgegevens in.

De facturen/bonnen kunt u simpel aanleveren door slechts één of meerdere facturen/bonnen tegelijk te selecteren en te slepen naar het invoervakje.

Laat de bestanden los in het vak en de facturen/bonnen zijn aangeleverd. Tevens is het mogelijk door middel van met uw muis op het vakje te klikken en vervolgens gaat het systeem automatisch naar uw bestanden op uw computer, vanuit hier kunt u dan de bestanden selecteren die bijvoorbeeld op uw bureaublad staan en deze vervolgens aanleveren. Via aanleveren via de website kunt u snel rond de 100 facturen/bonnen tegelijk aanleveren!


 3. Via de e-mail!

 

Voor elke administratie in het softwareprogramma wat wij hanteren wordt er een unieke e-mailadres specifiek voor uw boekhouding gegenereerd. Het e-mailadres kan gebruikt worden om facturen/bonnen aan te leveren. Dit slechts door alleen simpelweg naar dit e-mailadres de stukken toe te sturen. Bijvoorbeeld u krijgt per mail een aantal facturen van uw leverancier. De facturen stuurt u via uw mail "door" naar dit speciaal gegeneerde e-mailadres. De facturen zijn nu aangeleverd!


U krijgt uiteraard nog voor de zekerheid per mail automatisch een bevestiging of de factuur/bon succesvol is aangeleverd. 

 

 

 


Twijfelt u bijvoorbeeld door dit:

"Online boekhouden is voor mij niet weggelegd, ik zou het niet kunnen omdat het moeilijk is"

 

Het antwoord op deze kwestie:

Online boekhouden is heel makkelijk door de systemen die wij gebruiken. Het is een slecht excuus door te stellen dat u niet online zou kunnen boekhouden, als u gewoon uw telefoon normaal aan/uit kunt doen en normaal gebruikt kunt maken van uw mobiele toestel. Dan kunt u ook gewoon makkelijk online boekhouden, Moneta helpt u uiteraard ook indien u ergens vastloopt.

 

Dus meld u nu aan!