Over ons

Moneta Boekhouding de online boekhouder van Arnhem

 

Moneta is een administratiekantoor gevestigd op de meander 251 te Arnhem. Het is een vrij modern bedrijf wat wordt geleid door jonge experts binnen dit vakgebied. De medewerkers beschikken over bovengemiddeld kennis op het gebied van fiscale kwesties en administratieve werkzaamheden. Moneta is hiermee de betrouwbare boekhouder voor zowel zzp-ers, het midden- en kleinbedrijf, besloten vennootschappen, stichtingen, vereniging van eigenaren, maar zeker ook voor particulieren. Hiermee kunt u zich bezighouden met wat u als ondernemer zijnde nou écht leuk vindt = ONDERNEMEN. Terwijl wij voor u de administratie spijkerhard maken!

Moneta is snel gegroeid door middel van mond-tot-mond reclame. Onze filosofie is: "een goede boekhouder verdient zichzelf altijd terug"


Missie

 

De missie van Moneta is dat wij een exceptionele bijdrage willen leveren op fiscaal en administratief gebied aan de ondernemers. Moneta wilt uw "sparringpartner" worden op het gebied van business en control. 

U als ondernemer begint geen bedrijf om alleen maar de boekhouding te doen, dit is niet uw primaire taak. Vandaar dat wij u van deze administratieve last ontzorgen. Zodat u "main focus" gesteld kan worden op het geen waar u goed in bent!


Visie

 

Moneta is constant bezig om nog meer te digitaliseren en automatiseren. Innovatieve ideeën vinden wij interessant en zien wij als een element om te groeien. Het constant optimaliseren van onze kennis en softwareprogramma's zal zorgen voor advies dat inspeelt op de constant veranderde markt. Wij hebben geen conservatief gedachtegoed zoals de meeste oudsher "boekhouders"  Zij houden niet van verandering, Moneta houd wel van verandering!

Moneta is de "moderne" online boekhouder die een progressief denkbeeld heeft. Onze visie is dan ook uiteraard "vooruitstrevend" zijn.

 

" An investment in knowledge pays the best interest. "

- Benjamin Franklin